Wat leer je tijdens de Barista training”
Rombouts is een echt Belgisch familiebedrijf, en marktleider met passie voor koffie. We garanderen onze klanten steeds een perfect kopje koffie, al vier generaties lang. Om het helemaal af te maken, brengt onze meester-barista onze afnemers alle kneepjes bij voor het bereiden van de ultieme koffie, de garantie voor eindeloos genieten! Hiervoor organiseren we specifieke opleidingen voor ondernemers en personeel welke met koffie bezig zijn. De verschillende modules richten zich op zowel starters als op ervaren mensen die zich verder willen specialiseren. Deze eerste module leert je de basis beginselen van het vak. Van het opstarten van een espresso toestel en molen, informatie over koffie, de versheid en de kwaliteit tot aan espresso technieken en de technieken voor melk gebaseerde koffies zoals cappuccino en latte machiato. De training neemt ongeveer 2 uur in beslag.
Voor wie is deze training geschikt?
Medewerkers en ondernemers die geïnteresseerd zijn in het bereiden van koffie en dit beroepsmatig voor hun vak nodig hebben.